FUNDRAISING TRAJECT

School at Sea is een behoorlijke investering, en toch bereikbaar voor iedereen. Hoe? Door je talenten aan het werk te zetten in het Fundraising Traject!

Het Fundraising Traject is een ontwikkelingsprogramma op zich. Naast het vergaren van je budget voor School at Sea, leer je op een intensieve manier jezelf en de andere kandidaten beter kennen.

Het leert je jouw talenten toe te passen en om anderen te enthousiasmeren. En het werkt. Honderden School at Sea leerlingen gingen je al voor!

Je gaat dus serieus aan de slag met een waar leerproces dat je sterker maakt, leert omgaan met succes en teleurstelling. Samen met andere kandidaten, je omgeving en je eigen coach.

Vier zondagen krijg je uitgebreide trainingen in alles wat komt kijken bij fondsenwerving. De trainingen zijn ontwikkeld in samenwerking met de ervaren coach en trainer Brenda Sarbach.

Je begint natuurlijk bij je eigen motivatie: waarom wil ik eigenlijk mee met School at Sea? De trainingen leren je dit goed te verwoorden, zodat je boodschap ook goed aankomt.

Je leert je netwerk in kaart te brengen, een verdienmodel op te stellen dat aansluit bij je eigen talenten, wat die talenten eigenlijk zijn, en je eigen persoonlijke commerciële boodschap, je elevator pitch, te ontwikkelen.

Na de training heb je meer inzicht in:

  • Fondsenwervende methodes;
  • Hoe je een verdienplan maakt op basis van je eigen talenten;
  • Hoe je je eigen netwerk in kaart brengt en activeert;
  • Alles over een elevator pitch, hoe je deze opstelt en gebruikt;
  • Je persoonlijke sterke punten, en ook je valkuilen.

Met je plan van aanpak ga je vervolgens aan de slag, maar niet alleen! Je krijgt vanuit School at Sea een eigen coach toegewezen. Deze begeleidt je wekelijks bij je traject om het budget te vergaren voor een half jaar School at Sea. Challenge your World!

School at Sea Fonds

Het kan natuurlijk gebeuren dat het je ondanks je inzet niet lukt om je budget voor School at Sea bij elkaar te werven. Je kunt dan in uitzonderlijke gevallen een beroep doen op het School at Sea Fonds voor een beurs. Meer over het SaS-Fonds lees je hier.

MELD JE AAN!

Het Fundraising Traject kost eenmalig € 200. Dit is inclusief lesmateriaal, trainingssessies en persoonlijke begeleiding door een School at Sea coach. De 4-daagse trainingen vinden meerdere malen per jaar plaats.

Selecteer hieronder de voor jou geschikte trainingsdata, en meld je aan. Wacht niet te lang. Hoe eerder je begint met je Fundraising Traject, hoe groter de kans op het succesvol werven van je School at Sea budget!

Fundraising Traject data:

Er zijn weer nieuwe data gepland voor de kandidaten die in 2022/2023 met School at Sea mee willen. Je kunt je nu aanmelden voor één van de Fundraising Trajecten.

Traject 2:

7 november van 11:00 – 16:00 uur (ook voor je ouders)
21 november van 11:00 – 16:00 uur
5 december van 12:30 – 16:00 uur
5 februari van 11:00 – 16:00 uur

Traject 3:

16 januari van 11:00 – 16:00 uur (ook voor je ouders)
30 januari van 11:00 – 16:00 uur
13 februari van 12:30 – 16:00 uur
9 april van 11:00 – 16:00 uur