School at Sea Fonds

Soms doe je er alles aan, maar lukt het je net niet om via het Fundraising Traject je gehele budget voor School at Sea bij elkaar te werven.

Om je te helpen om je droom waar te maken, kun je in dat geval een beroep doen op een – aanvullende – beurs uit het School at Sea-Fonds (SaS-Fonds).

Het SaS-Fonds is in het leven geroepen samen met vrienden, partners en sponsors van School at Sea, zoals de Stichting Educatie en Cultuur (SEC) en Akzo Nobel. Zo houden we het unieke ontwikkelingsprogramma van School at Sea bereikbaar voor zoveel mogelijk kandidaten.

Je aanvraag zal met grote persoonlijke discretie worden bekeken door het team van School at Sea, naar aanleiding van jouw input, dat van je coach, je ouders en het team.

Zo wordt je inzet in het Fundraising Traject tegen het licht gehouden en zullen je ouders een inkomensverklaring moeten overleggen. Op basis hiervan beslist het team of je in aanmerking komt voor een beurs uit het SaS-Fonds.

Meer weten over het Fundraising Traject of over het SaS-Fonds? Het team op kantoorschip Brandaris helpt je graag aan je antwoorden. Bel gerust met 06-82 78 99 41, of stuur een mailtje naar info@schoolatsea.com.