Sinds februari 2018 bestaat de School at Sea Alumni vereniging, een initiatief van Gemma Nieuwenhout. De vereniging is opgericht naar aanleiding van het grote succes van het vijf jarig lustrum van School at Sea, waarna bleek dat er niet alleen een bijzondere band is tussen de leerlingen van een jaar, maar ook tussen de verschillende jaarlagen.

Als alumni verenging staan wij voor drie dingen: het in stand houden van de School at Sea-herinneringen, het creëren van nieuwe herinneringen en het uitwisselen van kennis. Leerlingen die de School at Sea reis hebben gemaakt kunnen lid worden van de vereniging. Als lid van de School at Sea Alumni vereniging kun je rekenen op regelmatige activiteiten, lezingen, een uniek netwerk van gelijkgestemden en een borrel op z’n tijd.

Aan alle oud School at Sea leerlingen, ik hoop jullie snel op een borrel te mogen verwelkomen. Aan alle toekomstige School at Sea leden, ik wens je een geweldige School at Sea ervaring toe en ik hoop je na afloop van het avontuur te spreken en verhalen uit te wisselen!

Bezoek onze website http://sasalumni.nl of stuur een email om direct lid te worden: alumni@schoolatsea.com

Naomi Vernimmen

Voorzitter School at Sea Alumni Vereniging