School at Sea Fonds

Soms doe je er alles aan, maar lukt het je net niet om via het Fundraising Traject je gehele budget voor School at Sea bij elkaar te werven.

Om je te helpen om je droom waar te maken, kun je in dat geval een beroep doen op een – aanvullende – beurs uit het School at Sea Fonds.

Het SaS-Fonds is in het leven geroepen samen met vrienden, partners en sponsors van School at Sea, zoals de Stichting educatie en Cultuur en Akzo Nobel. Zo houden we het unieke ontwikkelingsprogramma van School at Sea bereikbaar voor zoveel mogelijk kandidaten.

Je aanvraag zal met grote persoonlijke discretie worden bekeken door het team van School at Sea, naar aanleiding van jouw input, dat van je coach, je ouders en het team.

Zo wordt je inzet in het Fundraising Traject tegen het licht gehouden, en zullen je ouders een inkomensverklaring moeten overleggen. Op basis hiervan beslist het team of je in aanmerking komt voor een beurs uit het SaS-Fonds.

Meer weten over het Fundraising Traject of over het School at Sea Fonds? Het team op kantoorschip Brandaris helpt je graag aan je antwoorden. Bel gerust met 06-82 78 99 41, of stuur een mailtje naar info@schoolatsea.com.

Coach Sessies

We begrijpen dat dit een aanzienlijk bedrag is. Maar wees gerust: School at Sea is voor iedereen bereikbaar.

Zo hebben we Coach Sessies ontwikkeld, die je helpen om je mentaal en financieel voor te bereiden. Deze sessies zijn voor iedereen toegankelijk.

Challenge Your World. Laat je vrijblijvend informeren tijdens de gratis Info Avond.